Kerkweg 40, Tiendeveen

Bekijk 2 foto's
Bekijk 2 foto's
Kerkweg 40
Tiendeveen
Verkocht

Type object: ,
Een mooi in het landelijk gebied gelegen bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis, plaatselijk bekend Kerkweg 40 te Tiendeveen. Het perceel heeft een royale oppervlakte van 2.690 m².

De bouwkavel is gelegen in het buitengebied van de gemeente Hoogeveen. Op korte afstand bevindt zich een 18-holes golfbaan; genaamd Martensplek (72 par) en meerdere natuurgebieden, zoals het Mantingerzand; ideaal om te wandelen en te fietsen! Voor de dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in Noordscheschut, gelegen op ca. 5 km. afstand (eveneens voorzien van huisarts en apotheek). Voor de overige voorzieningen kunt u terecht in Hoogeveen, gelegen op ca. 6,5 km. afstand. Tiendeveen is een dorp in de gemeente Hoogeveen. Het dorp heeft ongeveer 800 inwoners en ligt aan het Linthorst Homankanaal. Tiendeveen dankt zijn naam aan een afspraak dat voor een tiende deel turf mocht worden gegraven. Rond 1830 bestond Tiendeveen uit drie veenvelden (‘De Drie Veenen’) die werden afgegraven.

Op het perceel stond tot een paar jaar geleden nog een woning die is afgebroken. Volgens de gemeente Hoogeveen mag er een vrijstaand woonhuis gebouwd worden van maximaal 200 m² en bijgebouwen van maximaal 200 m².

Naam bestemmingsplan: Buitengebied Noord Hoogeveen 2017.
Bestemming: Besluit-vlak Agrarisch-1, Besluit-vlak landschapsbouw, Besluit Subvlak Wonen 1
Aanvaarding: in overleg

Omschrijving

Een mooi in het landelijk gebied gelegen bouwkavel voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis, plaatselijk bekend Kerkweg 40 te Tiendeveen. Het perceel heeft een royale oppervlakte van 2.690 m². De bouwkavel is gelegen in het... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com