Krakeel 40, Noordscheschut

Krakeel 40 Noordscheschut

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Bekijk 48 foto's
Bekijk 48 foto's
Krakeel 40
Noordscheschut
Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 14315m2
Woonoppervlakte: 222m2
Inhoud: 1039m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers

Een vrij gelegen en zeer nette woonboerderij met bijschuur met garage en een verbouwde veestalling met enkele roosterhokken in het vriendelijke buurtschap Krakeel met op de achtergrond de A37.

Deze goed onderhouden woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 50 en is in 2001 en 2014 grotendeels verbouwd. De woning is opgetrokken in steens muren welke deels zijn geïsoleerd, bevat een geïsoleerde beschoten kap en is gedekt met geglazuurde pannen. Verder is de woning voorzien van hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, vloerverwarming in de kamer en in de keuken met hardstenen vloeren. Er is een HR-combiketel van 2004 en de woning is aangesloten op het gemeentelijk riool.

Situering
Het geheel is gelegen te midden van de landerijen tussen Hoogeveen en Noordscheschut met alle voorzieningen op fietsafstand. Het achterliggende stuk land grenst aan de A37. Omdat het woongedeelte uitkijkt op de voorzijde heb je hier in huis nauwelijks geluidsoverlast van. Doordat de woning verder van de weg af is gelegen en er zich nog een weiland voor bevindt, heb je vrij uitzicht vanuit de woonkamer en de woonkeuken. Binnen 3 autominuten bereik je de A37 in de richting van Emmen en Hoogeveen waar je de A28 richting Assen en Zwolle kunt vervolgen.

Indeling
Entree/hal met vaste trapopgang, ruime en moderne woonkeuken voorzien van 5-pits gas kookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. De woonkamer met uitzicht naar de voorzijde is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming (net als in de keuken). Vanuit de hal bereik je de eerste slaapkamer van circa 17 m² en verkrijg je toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluiting, het toilet, de badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafelmeubel, provisiekast en een ruime berging met zijdeur. Vanuit deze berging is een tweede bijkeuken bereikbaar met een keukenblok, een werkbank en een zijdeur, aangrenzend bevindt zich het achterhuis met een kleine Hollandse stal van 9 x 4.5 m met een vliering.

Op de verdieping bevinden zich een ruime overloop met dakraam, twee slaapkamers aan de voorzijde van circa 12 m² en een tweetal bergingen, beide met vlizotrap naar de vliering en één met de CV opstelling. Tevens is hier de mogelijkheid voor een derde slaapkamer.

Veeschuur
Achter de woning staat een in 2015 verbouwde veeschuur. Deze heeft een betonnen fundering met betonnen zijwanden en een houten bovenbouw door middel van vakwerkspanten met damwandprofielplaten en is gedekt met isolerende sandwichpanelen. De schuur is groot 9 x 10 m = 90 m² en heeft mestkelders met een inhoud van 24 m³ en 2 m³. De schuur biedt plaats aan ca. 10 zoogkoeien op roostervloeren en potstallen. Verder heeft de schuur een ruime voergang en houten zolderingen voor de opslag van stro en hooi. De schuur is op eenvoudige wijze zeer geschikt te maken als paardenstal.

Stenen bijschuur/garage
Naast de woning staat een eenvoudige in halfsteens opgetrokken bijschuur en is gedekt met asbesthoudende golfplaten, welke in gebruik is als garage, groot 8 x 12 m = 96 m².

Buiten
Het erf is goed en netjes verhard. Aan de oostzijde ligt een moestuin en aan de voorzijde een keurig onderhouden voortuin. Achter de woning ligt nog een stuk weiland van circa 5.200 m² en aan de zij- en voorkant nog een weiland van circa 5.110 m². Totaal bedraagt deze oppervlakte ongeveer 1.30.10 hectare.

Bestemmingsplan: Buitengebied Zuid van de Gemeente Hoogeveen
Bestemming: Landelijk gebied I (artikel 4)
Aanduiding: Wonen

Oplevering: In overleg

Omschrijving

Een vrij gelegen en zeer nette woonboerderij met bijschuur met garage en een verbouwde veestalling met enkele roosterhokken in het vriendelijke buurtschap Krakeel met op de achtergrond de A37. Deze goed onderhouden woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 14315m2
Woonoppervlakte: 222m2
Inhoud: 1039m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com