Krakeel 40, Noordscheschut

Krakeel 40 Noordscheschut

Vraagprijs: € 475.000,- k.k.
Bekijk 53 foto's
Bekijk 53 foto's
Krakeel 40
Noordscheschut
Vraagprijs: € 475.000,- k.k.

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 17329m2
Woonoppervlakte: 222m2
Inhoud: 1039m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers

Een mooi vrij gelegen voormalig legkippenbedrijf op korte afstand van Noordscheschut en Hoogeveen in een vriendelijk buurtschap met op de achtergrond de A37. De woning wordt aangeboden op 1.73.29 hectare inclusief de eigen oprit naar de woning. De woning is geheel verbouwd en is goed onderhouden. In het achterste gedeelte van de woning bevindt zich nog een kleine Hollandse stal voor de huisvesting van wat jongvee. Daarnaast is er een voormalige kippenstal van 720 m² welke in gebruik is als caravanstalling, een nieuw gebouwde vee stalling met enkele roosterhokken, een bijschuur met garage en een mestsilo. Daarnaast zijn er enkele losliggende percelen in de directe omgeving van de gebouwen.

De woning:
De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 50 en is in 2001 en in 2014 grotendeels verbouwd. Het geheel is prima onderhouden met een mooie woonkamer, ruime woonkeuken met moderne keuken voorzien van koelkast, magnetron, oven, vaatwasser en gasfornuis met afzuigkap, entree met hal en trap naar de verdieping, toilet, badkamer voorzien van douche, ligbad, wastafelmeubel, een slaapkamer, provisiekast, wasruimte, een kantoorruimte, bijkeuken met werkbank en entree en een betegelde fietsenberging met entree en doorgang naar het achterhuis met een kleine Hollandse stal van 9 x 4.5 m. Op de verdieping bevinden zich een overloop met cv-kast en 2 nette slaapkamers en mogelijkheid voor een 3e slaapkamer.

De woning is opgetrokken in steensmuren welke deels zijn geïsoleerd met een geïsoleerde beschoten kap en gedekt met geglazuurde pannen. Verder is de woning voorzien van hardhouten kozijnen, dubbele beglazing, vloerverwarming in de kamer en in de keuken met hardstenen vloeren. Er is een HR-combiketel van 2004 en de woning is aangesloten op het gemeentelijk riool.

Voormalige kippenstal/ caravanstalling:
Naast de woning staat een voormalige legkippenstal welke is gebouwd in 1979.
Thans wordt deze schuur gebruikt voor de stalling van ca. 40 caravans.
De schuur is opgetrokken in spouwmuren met stalen spanten en gedekt met asbesthoudende golfplaten, deels geïsoleerd met Dupanel dak isolatie. De vloeren zijn van beton met in de voorgevel een elektrisch bediende overheaddeur en een loopdeur in de lengte gevel. Onder het achterste gedeelte van de stal bevindt zich een afgesloten mestkelder van ca. 300 m³.

Vee schuur:
Achter de woning staat een in 2015 nieuw gebouwde vee schuur.
De schuur heeft een betonnen fundering met betonnen zijwanden en een houten bovenbouw door middel van vakwerkspanten met damwandprofielplaten en gedekt met isolerende sandwichpanelen. De schuur is groot 9 x 10 m. = 90 m² en heeft mestkelders met een inhoud van 24 m³ en 2 m³. De schuur biedt plaats aan ca. 10 zoogkoeien op roostervloeren en potstallen. Verder heeft de schuur een ruime voergang en houten zolderingen voor de opslag van stro en hooi.
De schuur is op eenvoudige wijze zeer geschikt te maken als paardenstal.

Stenen bijschuur/ garage:
Naast de woning staat een eenvoudige in halfsteens opgetrokken bijschuur en gedekt met asbesthoudende golfplaten, welke in gebruik is als garage,
groot 8 x 12 m. = 96 m².

Mestsilo:
Verder staat op het erf een stalen mestsilo met spankap van 1995 welke gekeurd moet worden voor gebruik, groot 800 m³.

Erfverharding:
Het erf is goed en netjes verhard met achter op het erf een kuilplaat voor de opslag van ruwvoer, deels van beton en deels van betonklinkers.

Landbouwgronden:
Rondom de bedrijfsgebouwen ligt een mooi perceel landbouwgrond, ideaal voor het houden van hobby vee dan wel paarden. Het betreft goede en vaste grond welke niet snel te nat en ook niet snel te droog is.

Er is een mogelijkheid tot aankoop van 3.61.36 hectare extra grond.
De landerijen liggen er goed verzorgd bij met een goede waterhuishouding door middel van tussensloten.

Bestemmingsplan:
Buitengebied Zuid van de Gemeente Hoogeveen.
Bestemming: Landelijk gebied I (artikel 4)
Aanduiding: Wonen

Oplevering:
In overleg.

Omschrijving

Een mooi vrij gelegen voormalig legkippenbedrijf op korte afstand van Noordscheschut en Hoogeveen in een vriendelijk buurtschap met op de achtergrond de A37. De woning wordt aangeboden op 1.73.29 hectare inclusief de eigen oprit naar... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 17329m2
Woonoppervlakte: 222m2
Inhoud: 1039m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com