Balloo 35, Balloo

Bekijk 36 foto's
Bekijk 36 foto's
Balloo 35
Balloo
Verkocht

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1963
Perceeloppervlakte: 1800m2
Woonoppervlakte: 160m2
Inhoud: 1978m3
Aantal kamers: 8, waarvan 5 slaapkamers

OPEN HUIS OP MAANDAG 24 SEPTEMBER A.S. VAN 14:00 UUR TOT 16:30 UUR!

Hierbij verstekken wij u geheel vrijblijvend informatie over:
Een prachtige en rustig gelegen woonboerderij midden in het dorp Balloo, bestaande uit een traditionele boerderij met een vrijstaande schuur, ondergrond, erf en een aansluitend perceel grasland op de es van Balloo, groot ca. 1.800 m², plaatselijk bekend Balloo 35 te Balloo. Eventueel met ca. 2.306 m² aansluitend grasland te koop (totale oppervlakte wordt dan 4.106 m²).

Het woongedeelte is nieuw gebouwd in de jaren ’60. Het achterhuis van de boerderij is in traditionele staat en voorzien van gebinten en een sporen kapconstructie. Het geheel staat op een ruime kavel en geeft ook mogelijkheden voor volledige nieuwbouw.

Het mooie authentieke dorp Balloo is gelegen nabij Rolde en op korte afstand van Assen. De boerderij verkeert grotendeels nog in authentieke staat. De koper moet dan ook rekening houden met renovatie, modernisering danwel nieuwbouw. Het is een prachtige kans om er een woonplek van te maken welke voldoet aan de eisen van de huidige tijd op een ruime en rustige locatie.

De boerderij ligt op uniek plekje voor mensen die er van houden om vrij te wonen en toch op korte afstand van alle voorzieningen die het dorp Rolde en de stad Assen bieden, al of niet in combinatie met het houden van paarden, werken aan huis, dubbele bewoning etc.

Het woongedeelte is altijd netjes onderhouden, opgetrokken in spouwmuren met een beschoten kap, gedekt met pannen, voorzien van een cv-installatie, hardhouten kozijnen en dubbelglas.

Indeling:
Een entree met hal, trapopgang naar de verdieping, meterkast, een woonkamer, een woonkeuken, een bijkeuken met doucheruimte en toilet, een slaapkamer en een doorgang naar de traditionele schuur.
Op de verdieping is een overloop met kastruimte en 4 slaapkamers.

De aangebouwde schuur heeft een betonnen verharding met deelruimte en voormalige stalruimte. De schuur is opgetrokken in steens muren en gedekt met riet en over gedekt met asbesthoudende golfplaten. Naast de schuur staat een voormalige varkensstal, opgetrokken in steen en gedekt met pannen met tussen de schuren een ondergrondse mestkelder.

Locatie:
Het mooie dorp Balloo met oude boerderijen ligt nabij het Balloërveld en Kampsheide, tussen Assen en Rolde. Dit natuurgebied leent zich uitstekend voor lange wandeltochten en staat bekend om zijn weidse heidevelden, stuifzandvlaktes en de beroemde schaapskudde die het gebied begraast. De woning ligt in een Nationaal park genaamd "Nationaal beek- en esdorpenlandschap de Drentsche Aa".
Dit Nationale Park omvat onder andere meerdere beschermde natuurgebieden en beslaat in totaal 34.000 hectare. De N33, N34 en A28 zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Balloo is omringd door groen en in de nabije omgeving is een actief sport- en verenigingsleven, een openbare basisschool, enkele winkels en horecagelegenheden.

Bestemming: woondoeleinden.
Oplevering: in overleg

Vraagprijs staand op ca. 1.800 m²: € 295.000,- k.k.
Vraagprijs staand op 4.106 m²: € 320.000,- k.k.

Omschrijving

OPEN HUIS OP MAANDAG 24 SEPTEMBER A.S. VAN 14:00 UUR TOT 16:30 UUR! Hierbij verstekken wij u geheel vrijblijvend informatie over: Een prachtige en rustig gelegen woonboerderij midden in het dorp Balloo, bestaande uit een traditionele boerderij... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1963
Perceeloppervlakte: 1800m2
Woonoppervlakte: 160m2
Inhoud: 1978m3
Aantal kamers: 8, waarvan 5 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com