Hoogeveenseweg 40, Pesse

Bekijk 42 foto's
Bekijk 42 foto's
Hoogeveenseweg 40
Pesse
Verkocht

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1955
Perceeloppervlakte: 956m2
Woonoppervlakte: 161m2
Inhoud: 565m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers

BETREFT VERKOOP BIJ INSCHRIJVING!!
KIJKDAGEN: VRIJDAG 14 SEPTEMBER VAN 13:00 UUR TOT 17:00 UUR EN VRIJDAG 5 OKTOBER VAN 13:00 UUR TOT 17:00 UUR.

I.V.M. WEGWERKZAAMHEDEN IN EN RONDOM PESSE, ADVISEREN WIJ U DE AFSLAG HOOGEVEEN (NOORD)/ FLUITENBERG VANAF DE A28 TE NEMEN EN VERVOLGENS DE ROUTE NAAR PESSE TE VOLGEN.

Een royaal vrijstaand woonhuis (voormalige pastorie) met vrij uitzicht over landerijen en prive tuin aansluitend aan een bosperceel, een vrijstaande berging annex garage, staand op een ruim perceel van ca. 956 m², plaatselijk bekend Hoogeveenseweg 40 te Pesse.

De woning is gelegen nabij het Spaarbankbos aan de doorgaande weg van Pesse naar Hoogeveen. Pesse ligt op ongeveer 1 km. afstand met ondermeer een supermarkt, twee basisscholen, diverse restaurants én een actief verenigingsleven.
Hoogeveen met alle voorzieningen en het treinstation ligt op ca. 4 km. afstand. In de omgeving liggen verschillende natuurgebieden: het nabijgelegen Spaarbankbos, De Boerveensche Plassen, Het Nuilerveld en op ruim 5 km. afstand het zeer uitgestrekte Nationaal park Het Dwingelderveld; een ideaal gebied om te fietsen, wandelen, recreëren en te werken etc. Via de A-28 is de woning goed ontsloten.

De woning is gebouwd in 1955, opgetrokken in spouwmuren en voorzien van een met hout beschoten schilddak, deels isolerende beglazing en cv-installatie. De woning heeft een inhoud van 540 m³ en heeft een mooi vrij uitzicht over de voor de woning gelegen landerijen.

Indeling: zij entree met hal, meterkast en trapopgang, een toilet, bijkeuken met achter entree en cv-ketel, keuken met inbouwkeuken, voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven, woonkamer met erker, studeerkamer met op de 1e verdieping een overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met balkon en een badkamer, voorzien van douche, wastafel en toilet en een vaste trap naar de 2e verdieping met een extra slaapkamer.

Achter de woning staat een vrijstaande berging annex garage, opgetrokken in halfsteens muren met een lichte sporen kap en ca. 36 m² groot.

Oplevering: in overleg
Bestemming: Wonen

N.B.: DE VERMELDE VRAAGPRIJS BETREFT EEN RICHTPRIJS, OP GROND WAARVAN EEN BIEDING GEDAAN KAN WORDEN.

Omschrijving

BETREFT VERKOOP BIJ INSCHRIJVING!! KIJKDAGEN: VRIJDAG 14 SEPTEMBER VAN 13:00 UUR TOT 17:00 UUR EN VRIJDAG 5 OKTOBER VAN 13:00 UUR TOT 17:00 UUR. I.V.M. WEGWERKZAAMHEDEN IN EN RONDOM PESSE, ADVISEREN WIJ U DE AFSLAG HOOGEVEEN... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1955
Perceeloppervlakte: 956m2
Woonoppervlakte: 161m2
Inhoud: 565m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com