Brouwerswijk 109, Elim

Bekijk 14 foto's
Bekijk 14 foto's
Brouwerswijk 109
Elim
Verkocht

Type object: ,
Een prachtig aan een semi verhard pad, te midden van landerijen tussen Elim en Nieuwlande gelegen bouwkavel voor een vrijstaand woonhuis, staand op 7.660 m² grond met aansluitend een perceel grasland, groot 8.280 m², aldus totaal groot 1.59.40 ha., plaatselijk bekend Brouwerswijk 109 te Elim.

De kavel ligt in het buitengebied ten zuiden van Hoogeveen tussen Elim en Nieuwlande.
In de nabije dorpskernen vindt u onder andere voorzieningen als supermarkten, basisscholen, een bloemisterij, een slagerij, vele sportaccommodaties en –verenigingen naast enkele cafés en eetgelegenheden.
Voor de overige voorzieningen is men aangewezen op Hollandscheveld, gelegen op ca. 5 km. afstand. Verder is de stad Hoogeveen dichtbij gelegen op ca. 10 kilometer.
Van de Drentse natuur kunt u bijvoorbeeld genieten in het natuur- en recreatiegebied Schoonhoven of in de boswachterij Gees.
De kavel is gunstig gelegen ten opzichte van de A37 en A28.

De bouwkavel is gelegen aan de Brouwerswijk, deze is bereikbaar vanaf de Tuindersweg.
Op de kavel staat nog een vervallen woonboerderij, die door de nieuwe eigenaar gesloopt dient te worden en een oude houten schuur, met aan de onderzijde rondom damwand platen van ca. 1 meter en een dak gedekt met ABC golfplaten.

Na de sloop van de huidige opstallen ontstaat er een schitterend vrij gelegen bouwkavel met uitzicht op de kerktoren van Elim.

Volgens de bestemmingsplanvoorschriften mag op de kavel een woning gebouwd worden van maximaal 200 m².
De gezamenlijke oppervlakte aan bijgebouwen per hoofdgebouw mag tevens maximaal ca. 150 m² bedragen.

Een koper dient zelf voor de nodige vergunningen, aansluitingen en onderzoeken te zorgen.

Indien u wilt wonen met het comfort van een nieuwe woning in een landelijke en rustige omgeving, wilt genieten van de natuur en zelf nog wat paarden/pony’s of ander kleinvee wilt houden, dan is dit uw unieke kans!

Bestemming : Woondoeleinden.
Oplevering : in overleg

Omschrijving

Een prachtig aan een semi verhard pad, te midden van landerijen tussen Elim en Nieuwlande gelegen bouwkavel voor een vrijstaand woonhuis, staand op 7.660 m² grond met aansluitend een perceel grasland, groot 8.280 m², aldus... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com