de Mars 9, Dalen

Bekijk 44 foto's
Bekijk 44 foto's
de Mars 9
Dalen
Verkocht

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1992
Perceeloppervlakte: 3981m2
Woonoppervlakte: 184m2
Inhoud: 651m3
Aantal kamers: 6, waarvan 3 slaapkamers

OPEN HUIS: VRIJDAG 13 JULI AANSTAANDE VAN 14:00 TOT 16:00 UUR

Prachtig landelijk gelegen net buiten het dorp Dalen, een vrijstaande woning met grote multifunctionele schuurruimte. Het geheel is gelegen op een kavel van 3.981 m² eigen grond.

Dalen is gelegen in de Drentse gemeente Coevorden. Dalen is van oorsprong een esdorp, dat door de vele nieuwbouwwijken sterk is uitgebreid. Desondanks zijn er nog vele karakteristieke boerderijen te vinden.

Dalen telt een groot aantal bezienswaardigheden. De Nederlands Hervormde kerk dateert uit de veertiende eeuw en wordt gekenmerkt door zijn gave inrichting. De torenklok die in 1639 werd gegoten, is tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitsers geroofd, maar hangt sindsdien weer op de oude plaats. In d'Aolle Bakkerij aan de Hoofdstraat, thans een eetcafé, is een oude bakkersoven met hulpstukken uit 1832 te bewonderen. Dalen staat bekend als het 'dorp tussen de molens'. Daarnaast staat Dalen bekend als toeristische trekpleister mede door de aanwezigheid van Indoor Plopsa Coevorden en Centre Parcs de Huttenheugte.

Het dorp heeft diverse primaire voorzieningen, waaronder een supermarkt, bakkerij, diverse horecagelegenheden en meerdere basisscholen. Grotere omliggende plaatsen zijn Coevorden en Emmen.

Woonhuis:
De vrijstaande woning is oorspronkelijk gebouwd in 1992 en vanaf 2004 doorlopend gemoderniseerd. De woning is gebouwd met spouwmuren, isolerende beglazing, een geïsoleerd dak met pannen gedekt. De begane grond van de woning is voorzien van plavuizenvloer met gedeeltelijk vloerverwarming. De woning wordt verwarmd middels een cv installatie (2004).

Indeling:
Entree/hal met toilet en meterkast, grote L-vormige woonkamer met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming, royale woonkeuken met inbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met diverse aansluitingen en stookruimte. Er is een slaapkamer op de begane grond welke thans is ingericht als speelkamer.

Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers met beide een vaste kastenwand, luxe badkamer (2004) met een ligbad, toilet, wastafel en separate douchehoek. De badkamer is eveneens voorzien van vloerverwarming.

Vrijstaande schuurruimte:
Achter de woning staat deze vrijstaande stenen schuurruimte, groot 15 x 25 m. De schuurruimte is gebouwd met halfsteensmuren, sporenkap op gebinten met metalen dakplaten. Het geheel is verhard met klinkers. Een gedeelte van de schuur is afgetimmerd en voorzien van een houten vloer, kantine, toiletruimte, cv installatie, grote bar met deuren naar het terras.

Bestemming:
Het woonhuis is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied" van de gemeente Coevorden, met de bestemming "Wonen".

Oplevering:
Medio 2018, of in overleg.

Omschrijving

OPEN HUIS: VRIJDAG 13 JULI AANSTAANDE VAN 14:00 TOT 16:00 UUR Prachtig landelijk gelegen net buiten het dorp Dalen, een vrijstaande woning met grote multifunctionele schuurruimte. Het geheel is gelegen op een kavel van 3.981 m²... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1992
Perceeloppervlakte: 3981m2
Woonoppervlakte: 184m2
Inhoud: 651m3
Aantal kamers: 6, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com