Schoolpad 4, Noordscheschut

Bekijk 48 foto's
Bekijk 48 foto's
Schoolpad 4
Noordscheschut
Verkocht

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1890
Perceeloppervlakte: 14020m2
Woonoppervlakte: 171m2
Inhoud: 616m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers

Een prachtig te midden van landerijen, aan het einde van een ca. 50 meter eigen toegangspad, gelegen eenvoudig woonboerderijtje, ideaal om naar eigen wensen te verbouwen, staand op 1.40.20 ha. grond, plaatselijk bekend Schoolpad 4 te Noordscheschut.

Algemeen:
De woning is gelegen in het buitengebied van Noordscheschut. In het dorp Noordscheschut, gelegen op ca. 2 km. afstand, zijn de dagelijkse voorzieningen voldoende aanwezig. Zo is er een Christelijke en een openbare basisschool, een bloeiend verenigingsleven en een aantal winkels. Voor verdere voorzieningen kan men in het nabijgelegen Hoogeveen terecht, met een ruim winkelbestand, treinstation, theater etc. Qua uitvalswegen zoals de A-37 en de A-28 is de woning ook goed gelegen.

De woning:
De woning is groot ca. 616 m³, heeft een woonoppervlakte van ca. 171 m² en is oorspronkelijk gebouwd in ca. 1890 en omstreeks 1975 verbouwd. De woning is deels voorzien van spouwmuren en gedekt met dakpannen over een beschoten kap boven het oorspronkelijke woongedeelte. De vloeren zijn deels van beton en deels van hout. Verder is de woning voorzien van houten kozijnen (deels hardhout) met grotendeels dubbel glas. De verwarming wordt geregeld middels CV.

Indeling:
Een hal met zijentree, met aan de zuidzijde een ruime woonkamer met open haard en mooi vrij uitzicht over het omringende landschap. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich een lichte keuken met eenvoudig keukenblok. Verder is vanuit de hal met aansluitend een gang de meterkast te bereiken, een toiletruimte met toilet en fontein, een eenvoudige badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning.

Via een vaste trap naar de verdieping is een overloop te bereiken met 2 slaapkamers (waarvan 1 doorloop kamer) en een ruime bergzolder.

Naast de oprit staat een voormalige vee-/kalverschuur, groot ca. 6,5 x 14,5 meter. Deze schuur is opgetrokken in steen, voorzien van een betonvloer en gedekt met (asbesthoudende) platen.
Een houten schuur met paardenstallen, groot ca. 5,5 x 5,8 meter.
Verder is er nog een houten schuurtje aanwezig welke als afgeschreven kan worden beschouwd en een kas.

De woonboerderij dient gemoderniseerd te worden maar is echter gelegen op een schitterende vrije locatie, vol mogelijkheden en waar liefhebbers van het landleven optimaal kunnen genieten.
De bijbehorende grond bestaat uit zandgrond en is in gebruik als grasland.

Bestemming: Wonen

Omschrijving

Een prachtig te midden van landerijen, aan het einde van een ca. 50 meter eigen toegangspad, gelegen eenvoudig woonboerderijtje, ideaal om naar eigen wensen te verbouwen, staand op 1.40.20 ha. grond, plaatselijk bekend Schoolpad 4... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1890
Perceeloppervlakte: 14020m2
Woonoppervlakte: 171m2
Inhoud: 616m3
Aantal kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com