Dwarspad 0ong, Coevorden

Dwarspad 0ong Coevorden

Koopsom:€ 185.000,- k.k.
Bekijk 3 foto's
Bekijk 3 foto's
Dwarspad 0ong
Coevorden
Koopsom:€ 185.000,- k.k.

Type object: ,
Zeer ruime en vrij gelegen bouwkavel van ca. 5.156 m² met de mogelijkheid om deze uit te breiden met ca. 6.760 m², waardoor de totale oppervlakte van de kavel ca. 12.000 m² bedraagt. De kavel ligt op ca. 1 km. van het dorp Steenwijksmoer en op 3 km. afstand ligt het winkelcentrum van Coevorden.
Op de bouwkavel mag een vrijstaande woning worden gebouwd. Er is nog geen bouwblok aangewezen.
De bebouwing op de bouwkavel mag maximaal 250 m² bedragen, inclusief bijgebouwen.

Steenwijksmoer is een klein dorp met ongeveer 1.000 inwoners en ontstond aan het einde van de 16e eeuw ten gevolge van de ontginning van het veen op de grens van Coevorden en Gramsbergen. Bedrijvigheid vindt voornamelijk plaats via kleine bedrijven in de agrarische sector, eenmansbedrijven en een meubel speciaalzaak. In het dorp is een katholieke basisschool aanwezig. Het verenigingsleven is goed georganiseerd in diverse actieve verenigingen waarbij het Dorpshuis de Schalm een zeer belangrijke spilfunctie vervuld.

Voor de dagelijkse boodschappen en overige voorzieningen kunt u terecht in de stad Coevorden.
Coevorden beschikt over stadsrechten en is de enigste stad in de provincie Drenthe welke beschikt over een kasteel. Het kasteel is momenteel in gebruik als hotel-restaurant. Ook beschikt Coevorden over een theater, een winkelcentrum met een zeer ruim assortiment aan winkels, een middelbare school, een trein- en busstation, een overdekt zwembad en een groot scala aan (sport) verenigingen.

LIGGING
De bouwkavel is gelegen in het landelijk gebied rondom Coevorden. Het is een plek waar u volop kunt genieten van de ruimte en waar u eventueel paarden en/of kleinvee kunt houden.
De te verkopen kavel ligt op ca. 1,5 km. van de op- en afrit van de N34. Deze weg zal in de toekomst verdubbelt worden, zodat u in zeer korte tijd op de A37 bent, de snelweg richting Hoogeveen, Emmen en Duitsland.

BESTEMMING
De bouwkavel heeft de bestemming "Wonen", zie bijgaand artikel 25.
Voor het bestemmingsplan van de optionele uitbreiding verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl of neem gerust contact op met onze makelaar.

Oplevering: in overleg en kosten koper.

Omschrijving

Zeer ruime en vrij gelegen bouwkavel van ca. 5.156 m² met de mogelijkheid om deze uit te breiden met ca. 6.760 m², waardoor de totale oppervlakte van de kavel ca. 12.000 m² bedraagt. De kavel... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com