Weerdingerkanaal ZZ 115, Nieuw-weerdinge

Weerdingerkanaal ZZ 115 Nieuw-weerdinge

Vraagprijs: € 125.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud
Bekijk 2 foto's
Bekijk 2 foto's
Weerdingerkanaal ZZ 115
Nieuw-weerdinge
Vraagprijs: € 125.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Type object: ,
Mooie bouwkavel gelegen aan de rand van het Drentse dorp Nieuw-Weerdinge. De bouwkavel ligt aan de westkant van Nieuw-Weerdinge en heeft een oppervlakte van ca. 2.000 m².

Nieuw-Weerdinge is een dorp binnen de gemeente Emmen. Het dorp is gelegen in het veenkoloniale gebied van Drenthe en heeft een groot buitengebied. Nieuw-Weerdinge beschikt over een tweetal basisscholen, diverse sportverenigingen, daarnaast is het dorp zelfvoorzienend in de primaire levensvoorzieningen. Nabij gelegen grotere plaatsen zijn o.a. Emmen en Ter Apel.

De bouwkavel heeft een totale oppervlakte van 2.000 m² en is volgens het bestemmingsplan "Nieuw-Weerdinge" van de Gemeente Emmen, aangeduid met de bestemming "Wonen - Vrijstaand lintbebouwing". Voor de bestemmingsplaninformatie verwijzen wij naar de verkoopbrochure.

Aanvaarding: in overleg.

Omschrijving

Mooie bouwkavel gelegen aan de rand van het Drentse dorp Nieuw-Weerdinge. De bouwkavel ligt aan de westkant van Nieuw-Weerdinge en heeft een oppervlakte van ca. 2.000 m². Nieuw-Weerdinge is een dorp binnen de gemeente Emmen.... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com