Zwiggelterstraat 19, Westerbork

Bekijk 49 foto's
Bekijk 49 foto's
Zwiggelterstraat 19
Westerbork
Verkocht

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 3985m2
Woonoppervlakte: 353m2
Inhoud: 2058m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers

Deze zeer mooi, vrij gelegen woonboerderij aan de Zwiggelterstraat 19 te Westerbork, is gebouwd in de jaren ‘30 en in 1986 gerenoveerd, staand op een kavel van 3.985 m².

De woonboerderij staat aan de rand van Westerbork. Het gezellige centrum, met verschillende restaurants en cafés, is gemakkelijk te bereiken. In het dorp zijn allerlei voorzieningen, waaronder twee supermarkten, een sporthal en sportvelden, een zwembad, een manege en MFA de Groeneborg (O.B.S. de Linderlaar, C.B.S. de Wegwijzer, kinderopvang en gymzaal).
Het dorp ligt in de gemeente Midden-Drenthe en ligt in de driehoek Assen, Hoogeveen en Emmen, allen op ca. 20 autominuten verwijderd. Voor wandel- en natuurliefhebbers zijn er in de omgeving meerdere natuurgebieden, waaronder de Börkerheide.

De woonboerderij heeft een eigen, ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid. Het voorhuis is bedekt met dakpannen, het achterhuis is in 1993 bedekt met kleine golfplaten. De boerderij is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en wordt verwarmd middels een combi cv-ketel.

De voordeur bevindt zich aan de zijkant van de woning. De boerderij heeft een ruime hal met toilet, douche/wasgelegenheid en doorgang naar de ruime slaapkamer met wastafel. Vanuit de hal komt men in de keuken. De keuken, met landelijke uitstraling, is voorzien van een schouw met keramische kookplaat, combimagnetron, inbouwkoelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt men de ruime woonkamer met een prachtig vrij uitzicht over de landerijen die voor de boerderij zijn gelegen.
Achter de kamer bevindt zich de bijkeuken met keukenblok en witgoedaansluitingen en vaste kastenwand. Het achterhuis bevindt zich deels in originele staat en is voor meerder (hobby)doeleinden geschikt. Op de verdieping bevindt zich een overloop met een vaste kasten wand, twee slaapkamers met beide eveneens een vaste kasten wand en een toilet met wastafel. Naast de boerderij staat een stookhok wat is verbouwd tot garage/tuinhuisje. De tuin is keurig verzorgd en ligt naast en voor de boerderij.

Glasvezelverbinding wordt in de komende periode aangelegd.

Bestemming: “wonen voormalig agrarisch bedrijf”
Aanvaarding: in overleg

Omschrijving

Deze zeer mooi, vrij gelegen woonboerderij aan de Zwiggelterstraat 19 te Westerbork, is gebouwd in de jaren ‘30 en in 1986 gerenoveerd, staand op een kavel van 3.985 m². De woonboerderij staat aan de rand van... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 3985m2
Woonoppervlakte: 353m2
Inhoud: 2058m3
Aantal kamers: 5, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com