Zuidwolderweg 0ong, Echten

Zuidwolderweg 0ong Echten

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.
Bekijk 3 foto's
Bekijk 3 foto's
Zuidwolderweg 0ong
Echten
Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Type object: ,
Mooie en zeer royale bouwkavel gelegen aan de rand van het Drentse dorp Echten. De bouwkavel ligt aan de zuidkant van Echten, heeft een oppervlakte van ca. 5.200 m² en ligt tegenover het bos van "Huize Echten".

Het gezellige dorp Echten met zijn ca. 400 inwoners, ligt op korte afstand van de steden Hoogeveen (ca 7 km) en Meppel, met voortgezet onderwijs en volop uitgaansmogelijkheden, zoals een groot theater en een moderne bioscoop. Hiernaast beschikt Hoogeveen over een ziekenhuis. Echten is goed bereikbaar via de A28 en de N375. Het dorp grenst aan het natuurgebied "Echtense Paradijs" waar volop mogelijkheden zijn om te wandelen, fietsen of paardrijden.

In Echten zelf zijn een basisschool en peuterspeelzaal aanwezig evenals diverse verenigingen en clubs zoals vereniging dorpsbelangen, een voetbalelftal, een feestcommissie, 2 toneelverenigingen en een door de gemeente de Wolden gecertificeerde jongerenkeet. Bekende trekpleisters in Echten zijn o.a. "Huize Echten" een monumentaal landhuis, ’t Huus met de Belle” een informatiecentrum en plattelandswinkel gehuisvest in een voormalige schaapskooi en “Tea Time” een horeca uitspanning in een monumentaal pand, daarnaast is camping “De Westerbergen” gelegen binnen de dorpsgrenzen wat zorgt voor een toeristische trekpleister. Voor de primaire levensvoorzieningen, middelbare scholen, ziekenhuis, culturele activiteiten en een ruim aanbod aan sportvoorzieningen etc. kunt u terecht in de stad Hoogeveen op ca. 4 kilometer afstand, Zuidwolde op ca 5 kilometer afstand of Ruinen op ca 7 kilometer afstand.

Er is hier sprake van een Ruimte voor Ruimte regeling.

Omschrijving

Mooie en zeer royale bouwkavel gelegen aan de rand van het Drentse dorp Echten. De bouwkavel ligt aan de zuidkant van Echten, heeft een oppervlakte van ca. 5.200 m² en ligt tegenover het bos van... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com