Noordersloot 33, Erica

Noordersloot 33 Erica

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.
Bekijk 38 foto's
Bekijk 38 foto's
Noordersloot 33
Erica
Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

Type object: bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 2350m2
Woonoppervlakte: 173m2
Inhoud: 667m3
Aantal kamers: 7, waarvan 5 slaapkamers

Een mooi rustig in het landelijk gebied gelegen vrijstaande woning, plaatselijk bekend Noordersloot 33 te Erica, staand op ± 2.350 m² grond.

De woning is gelegen in het buitengebied van Erica aan een weg met meerdere huizen. Vanaf de woning heeft men vrij uitzicht over de tuin en daarachter de landerijen. Aan de overzijde van de straat treft u nu nog akkers en een natuurgebied rond een voormalige zandwinplas aan. Mogelijk dat hier in de toekomst een recreatieve ontwikkeling zal plaatsvinden. Verder naar achter ligt het Hotel Zuid Drenthe met een schitterende 9 holes golfbaan. Hier speelt u op een terrein dat omringd is door natuur en cultuurhistorie aan de rand van natuurgebied Bargerveen, binnen het grensoverschrijdende Naturpark Bourtanger Moor. In de omtrek zijn veel bossen en velden aanwezig. In zo’n omgeving is het niet moeilijk om volop te genieten.

Voor de dagelijkse voorzieningen kan men in de dorpskern van Erica terecht, gelegen op ca. 3,5 km. afstand. Op ca. 6 km. afstand bevindt zich Klazienaveen, met een veel uitgebreider winkelbestand. Op ca. 7 km. afstand bevindt zich een op- en afrit van de autosnelweg A-37, waardoor de ontsluiting zeker goed te noemen is. Emmen is met de auto in ca. 15 minuten bereikbaar, Duitsland in ca. 10 minuten en Hoogeveen in ca. 30 minuten.

De woning is gebouwd in 1969, is met pannen gedekt en heeft een inhoud van ca. 667 m3. De verwarming geschiedt middels een ATAG CV-ketel van 2012.

Indeling:
Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal. Vanuit de hal zijn de woonkeuken, een provisiekelder, een toiletruimte, een wasruimte en de badkamer, voorzien van ligbad en wastafelmeubel te bereiken, alsmede in de voormalige garage via een hal de CV-ruimte en een dubbele berging. Via de woonkeuken is de woonkamer te bereiken, met een ruime erker met grote ramen vanwaar u uitzicht heeft over de tuin en de landerijen. Achter de woonkamer bevindt zich een slaapkamer. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.
In de hal bevindt zich de trap naar de 1e verdieping, waar zich de overloop, vier slaapkamers, kastruimte en een apart toilet bevinden.

De voorheen naast de woning aanwezige agrarische opstallen zijn inmiddels gesloopt.
De grond waarop deze agrarische opstallen hebben gestaan, wordt als bouwkavel voor een vrijstaand woonhuis te koop aangeboden.

Algemeen:
De woning dient aangepast te worden aan de hedendaagse eisen, maar ligt op een mooie vrije locatie. Ideaal voor mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken!

Naam bestemmingsplan: Recreatieve ontwikkeling Amsterdamsche Veld
Vigerende bestemming: Bedrijf. De gemeente Emmen heeft middels een reactie vooroverleg schriftelijk aangegeven in principe mee te kunnen werken aan een bestemmingswijziging naar “wonen”. De procedure hiervoor zal opgestart worden.

Ruilverkavelingslasten: € 20,28 eindjaar 2038

Oplevering: in overleg

Omschrijving

Een mooi rustig in het landelijk gebied gelegen vrijstaande woning, plaatselijk bekend Noordersloot 33 te Erica, staand op ± 2.350 m² grond. De woning is gelegen in het buitengebied van Erica aan een weg met meerdere... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: bungalow, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 2350m2
Woonoppervlakte: 173m2
Inhoud: 667m3
Aantal kamers: 7, waarvan 5 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com