Zonnebloemweg 13A, Lemele

Zonnebloemweg 13A Lemele

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Bekijk 9 foto's
Bekijk 9 foto's
Zonnebloemweg 13A
Lemele
Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Type object: ,
Een aan de voet en aan de zuidzijde van de Lemelerberg uniek gelegen bouwkavel nabij het dorp Lemele met uitzicht op de Lemelerberg. Het betreft een bouwkavel in kader van de Rood voor Rood regeling ter grootte van ruim 6.000 m².

De bouwkavel wordt aangeboden met de bestemming woondoeleinden. Tot 20 december 2017 ligt het bestemmingsplan ter inzage bij de Gemeente Ommen. Na deze periode kan de koper zelf een omgevingsvergunning aanvragen voor de bouw van de woning met schuur. Er zijn verschillende bouw mogelijkheden, bijvoorbeeld een woning met een los staande schuur of een woning met een aangebouwde schuur. Tevens is een erfinrichtingsplan aanwezig welke ook onderdeel uitmaakt van de Rood voor Rood regeling.

De aanwezige boerderij is inmiddels verkocht aan een particuliere partij die de boerderij gaat renoveren en het erf opnieuw gaat inrichten.
De bedrijfsgebouwen van het voormalig melkveebedrijf gelegen aan de Zonnebloemweg 13 te Lemele zullen op kosten van de oude eigenaar worden gesloopt. Het perceel grond zal ge√ęgaliseerd en aangevuld met grond als bouwkavel worden opgeleverd waardoor er een mooie bouwkavel wordt gesitueerd aan de zuidoostzijde van de woonboerderij op nr. 13.
Er is reeds een glasvezelaansluiting in aanvraag voor de bouwkavel op 13 A.

Lemele heeft voldoende voorzieningen met o.a. een christelijke basisschool, supermarkt, sportverenigingen etc. Daarnaast zijn er in de directe omgeving vele recreatieve activiteiten mogelijk met een ruim aanbod aan wandelpaden, fiets- en mountainbikeroutes en ruiterpaden welke allen langs de boerderij lopen. Lemelerveld met allerlei winkels en diverse scholen ligt op 4 kilometer afstand en Ommen als bijzonder recreatieve trekpleister ligt op 10 kilometer afstand.

Bestemmingsplan: 'Lemele, Zonnebloemweg 13'
Bestemming: Wonen
Voor meer informatie over dit bestemmingsplan en de bijlagen bij het plan verwijzen wij u naar:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0175.buiten2012wp0021-on01

Aanvaarding: In overleg.

Prijs:
Over de koopsom van de grond wordt 6% overdrachtsbelasting geheven en geen BTW.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. 0528-264007 of via info@schelhaas.com

Omschrijving

Een aan de voet en aan de zuidzijde van de Lemelerberg uniek gelegen bouwkavel nabij het dorp Lemele met uitzicht op de Lemelerberg. Het betreft een bouwkavel in kader van de Rood voor Rood regeling... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: ,
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com