J. Buiskoolweg 7, Vriescheloo

Bekijk 34 foto's
Bekijk 34 foto's
J. Buiskoolweg 7
Vriescheloo
Verhuurd

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 1658m2
Woonoppervlakte: 290m2
Inhoud: 820m3
Aantal kamers: 7, waarvan 3 slaapkamers

Een mooi vrij gelegen stijlvolle en luxe verbouwde boerderij met veel leefruimte, een ruime deelruimte met voormalige paardenstallen omgebouwd naar een winkelruimte. Het geheel is voorzien van een fraai aangelegde tuin met een oude beukenboom en rhododendrons, die vaak meegedaan hebben aan open tuin dagen en ligt mede aan een toeristische fietsroute. Achter de boerderij staan enkele agrarische gebouwen waarvan 1 schuur in overleg bijgehuurd kan worden.
Het is een ideale boerderij voor het vestigen van een bedrijf. Gezien de ruime woning met fraaie tuin en rustige ligging zijn er ook goede mogelijkheden voor bed & breakfast. Het geheel staat op een kavel van ca. 5.000 m².

De boerderij (1937) bestaat uit een woongedeelte welke op een stijlvolle en traditionele wijze is uitgebouwd en verbouwd met onder andere een serre en een extra entree met slaapkamer.

WOONHUIS
Het woongedeelte is opgetrokken in spouwmuren met een beschoten kap met overstek, gedekt met pannen en voorzien van een brandgevel. Het woongedeelte is voorzien van deels houten en deels betonnen vloeren met vloerverwarming, dubbele beglazing met screens en de verwarming vindt verder grotendeels plaats d.m.v. een CV-installatie met radiatoren en een speksteenkachel.

INDELING
Entree met halletje, een royale woonkamer (ca. 51 m²) met serre en schuifpui, een speksteenkachel, een vide met trap naar de verdieping met op de verdieping een kantoorruimte met 3 grote dakramen en aansluitend een aparte bovenverdieping met 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met douche en wastafel.
Aan de voorzijde van de woning is een tweede woonkamer met schouw (36 m²) en een aansluitend halletje met toilet en kantoor. Verder is er een grote woonkeuken (ca. 28 m²) met moderne aanbouwkeuken voorzien van inbouwapparatuur en een houtgestookte Esse oven.
Een tweede entree met hal en een aansluitende ruime slaapkamer met wastafel en vaste kastenwand (21 m²).
Vanaf de achterzijde is het woongedeelte bereikbaar via een lange gang met inpandige hal en trap naar de verdieping. In de gang is een luxe badkamer aanwezig met wastafel, ligbad, douche en bidet, een apart toilet, een berging en een Cv-ketelruimte.
Op de verdieping is een overloop, een ruime slaapkamer met vaste kasten en wastafel, een schuifpui en balkon op het zuiden.

Al met al een zeer ruime woning met veel mogelijkheden, 4 slaapkamers, 1 kantoor/slaapkamer, 3 toiletten en 2 badkamers.

ACHTERHUIS
Het achterhuis is traditioneel gebouwd met gebinten, een sporenkap, steensmuren, gedekt met pannen en voorzien van een betonnen vloer. De totale oppervlakte is ca. 340 m².
In de achtergevel is een overheaddeur aanwezig en een entree naar de voormalige winkelruimte van 50 m².
Verder is er een vrije deelruimte en zijn in de vakken van de schuur enkele ruimtes ingebouwd.

WOONERF
Het woonerf heeft een grootte van ca. 5.000 m².

LANDBOUWSCHUUR
Achter de boerderij staan 3 schuren welke de eigenaar zelf wil blijven gebruiken.
1 schuur kan in overleg worden gehuurd in combinatie met de boerderij.
Deze dichte afgesloten schuur is groot 19 x 34 m. en 645 m². De schuur is gebouwd van damwand, gedekt met damwandplaten zonder isolatie en is voorzien van een klinkervloer. De schuur heeft een vrije overspanning en wordt afgesloten met een ruime overheaddeur.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs woongedeelte: € 1.100,- per maand
340 m² bedrijfsgedeelte van de boerderij: € 500,- exclusief B.T.W. per maand
645 m² landbouwschuur: € 900,- exclusief B.T.W. per maand.

Huuringangsdatum: In overleg
Huurperiode: Onbepaalde tijd
Waarborgsom: Ter grootte van 2 maanden huur
Nutsvoorzieningen: Zijn voor rekening van de huurder.
Onroerend zaakbelasting feitelijk gebruik zijn ten laste van de huurder.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor, tel. 0528-264007.

Omschrijving

Een mooi vrij gelegen stijlvolle en luxe verbouwde boerderij met veel leefruimte, een ruime deelruimte met voormalige paardenstallen omgebouwd naar een winkelruimte. Het geheel is voorzien van een fraai aangelegde tuin met een oude beukenboom... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 1658m2
Woonoppervlakte: 290m2
Inhoud: 820m3
Aantal kamers: 7, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com