H. Prinsenweg 17, Vlagtwedde

H. Prinsenweg 17 Vlagtwedde

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.
Bekijk 12 foto's
Bekijk 12 foto's
H. Prinsenweg 17
Vlagtwedde
Vraagprijs: € 295.000,- k.k.

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 6500m2
Woonoppervlakte: 270m2
Inhoud: 700m3
Aantal kamers: 10, waarvan 6 slaapkamers

Deze mooi landelijk en in het agrarisch gebied gelegen boerderij met vrijstaande landbouwschuur wordt aangeboden op een perceel van ca. 6.500 m² ondergrond en tuin. De boerderij ligt mooi op het zuiden met vrij uitzicht over de landerijen.

De boerderij is gelegen op ruim 7,5 km. afstand van Vlagtwedde en op 10 km. afstand van Bellingwolde in buurtschap "Het Hebrecht" in Zuidoost Groningen nabij de Duitse grens en de Autobahn 31. Vlagtwedde is voorzien van een openbare- en een christelijke basisschool. Verder zijn er diverse sportverenigingen, een sporthal en een openluchtzwembad, alsmede een ruime middenstand en enige industrie. Winschoten is de eerste grotere plaats in de omgeving.

DE BOERDERIJ:
De boerderij is traditioneel gebouwd met gebinten omstreeks 1918 en is voorzien van een sporenkap met pannen gedekt. Het geheel is opgetrokken in steensmuren, deels isolerende beglazing, verwarming geschiedt door middel van gaskachels en warm water via een geiser. De boerderij bestaat uit een voorhuis en een traditioneel bedrijfsgedeelte.

INDELING:
Het betreft een eenvoudig woongedeelte welke voorheen werd gebruikt voor dubbele bewoning.
Het eerste woongedeelte is voorzien van een voorkamer met 2 kleine slaapkamers naast de kamer, een achterkamer met keuken, een bijkeuken, douche en toilet alsmede een doorgang naar de deelruimte en een trapopgang naar de verdieping met overloop en 3 slaapkamers zonder verdere voorzieningen.
Het tweede woongedeelte is wat kleiner en is voorzien van een kamer, halletje, eenvoudige keuken, een slaapkamer, bijkeuken en doorgang naar de koestal.

SCHUREN:
Het bedrijfsgedeelte is ongeveer 250 m² groot en is voorzien van een betonnen vloer met baanderdeur in de achtergevel en een koestal met zolderingen.

Achter de boerderij staat een vrijstaande landbouwschuur, opgetrokken in steensmuren, gedekt met pannen en voorzien van een betonnen vloer, groot ± 18 x 30 m. en 540 m².

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Buitengebied 2009
Bestemming: Agrarisch-1

AANVAARDING:
in overleg.

Omschrijving

Deze mooi landelijk en in het agrarisch gebied gelegen boerderij met vrijstaande landbouwschuur wordt aangeboden op een perceel van ca. 6.500 m² ondergrond en tuin. De boerderij ligt mooi op het zuiden met vrij uitzicht... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 6500m2
Woonoppervlakte: 270m2
Inhoud: 700m3
Aantal kamers: 10, waarvan 6 slaapkamers
Alle kenmerken »

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com