Zuiderdiep 401a, 2e Exloermond

Zuiderdiep 401a 2e Exloermond

Vraagprijs: Prijs op aanvraag
Bekijk 44 foto's
Bekijk 44 foto's
Zuiderdiep 401a
2e Exloermond
Vraagprijs: Prijs op aanvraag

Type object: landhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2001
Perceeloppervlakte: 4200m2
Woonoppervlakte: 191m2
Inhoud: 890m3
Aantal kamers: 7, waarvan 5 slaapkamers

Een in het landelijk gebied gelegen, fraai, ruim vrijstaand landhuis (2001) met aangebouwde garage en vrijstaande loods, met weidse uitzichten, doch op slechts 800 meter van de dorpskern van Musselkanaal, staand op ± 4.200 m² grond, plaatselijk bekend Zuiderdiep 401 a te Tweede Exloërmond. Eventueel is het landhuis met meer aansluitende grond te koop tot totaal 1 ha.

Tweede Exloërmond (gemeente Borger Odoorn) ligt in de Veenkoloniën; een voor Nederland uniek gebied met voornamelijk lintbebouwing in een open weids gebied. Tweede Exloërmond telt ongeveer 2.400 inwoners. Het thans aangeboden landhuis ligt op slechts 800 meter van de dorpskern van Musselkanaal, met volop voorzieningen. Exloo ligt op minder dan 6 km. afstand en Stadskanaal op ruim 9 km. afstand.

Het landhuis is groot ca. 890 m3, is geheel geïsoleerd en is voorzien van kunststof kozijnen en mechanische ventilatie. De verwarming geschiedt door middel van CV (2016). Er is deels vloerverwarming aangebracht.

Indeling:
Via de hal met entree, met toiletruimte, meterkast en trap naar de verdieping, verkrijgt men toegang tot de ruime L-vormige woonkamer met erker en dubbele tuindeuren.
Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een woonkeuken, eveneens voorzien van dubbele tuindeuren, voorzien van massieve inbouwkeuken van 2013 (Kral keukens) met werkeiland, Falcon fornuis, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron.
Naast de woonkeuken bevindt zich de bijkeuken met kastruimte.
Op de verdieping bevindt zich een overloop met hal, in gebruik als kantoorruimte, 5 slaapkamers, veel vaste kasten, een inloopkast en een badkamer (2014), voorzien van vloerverwarming, hangend toilet, wastafelmeubel en ruime luxe doucheruimte.

De zolderverdieping is te bereiken via een vlizo trap. De zolder is deels bevloerd.

Aansluitend aan het landhuis bevindt zich een dubbele geïsoleerde garage, geheel uitgevoerd in spouwmuren. Deze garage is voorzien van een automatische deur. De garage is reeds voorzien van verwarmingsleidingen, waardoor deze ruimte vrij eenvoudig aangepast kan worden om bij de woonruimte te betrekken, bijvoorbeeld door hier een slaapkamer en badkamer te realiseren.

De garage is vanuit de woning zowel via de hal als via de bijkeuken te bereiken. Ook zijn er loopdeuren naar buiten.

Achter het landhuis bevindt zich een overdekt terras met houtkachel. Een ideale plek om van het buitenleven te genieten.

De vrijstaande loods is ca. 15,31 x 30 meter groot, gebouwd van metaal damwand op een stenen fundering en voorzien van vrije overspanning. Het dak is voorzien van 22 zonnepanelen en is aan de binnenzijde voorzien van folie. Deze loods biedt opslagruimte en een ingebouwde werkplaats en is voor velerlei doeleinden geschikt. In de loods is ook krachtstroom aanwezig. De loods is voorzien van een aparte inrit, dus ook bij verhuur van de loods houdt men voldoende privacy.

Tevens is aanwezig een houten tuinhuis.

Bij een agrarische bestemming is er een bouwblok van 1 ha. Dus bij aankoop van extra aansluitende grond zijn er volop mogelijkheden om extra bij te bouwen.

Algemeen:
Kom kijken en laat u verrassen door het ruime luxe landhuis met veel schuurruimte, op een mooie, vrije locatie!

Bestemming : Agrarische bestemming, woondoeleindenbestemming is ook mogelijk.

Ruilverkavelingslasten : ± € 21,40

Oplevering : in overleg

Omschrijving

Een in het landelijk gebied gelegen, fraai, ruim vrijstaand landhuis (2001) met aangebouwde garage en vrijstaande loods, met weidse uitzichten, doch op slechts 800 meter van de dorpskern van Musselkanaal, staand op ± 4.200 m²... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: landhuis, vrijstaande woning
Bouwjaar: 2001
Perceeloppervlakte: 4200m2
Woonoppervlakte: 191m2
Inhoud: 890m3
Aantal kamers: 7, waarvan 5 slaapkamers
Alle kenmerken »

Video


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com