Noorderdiep 121, 2e Exloermond

Noorderdiep 121 2e Exloermond

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.
Bekijk 25 foto's
Bekijk 25 foto's
Noorderdiep 121
2e Exloermond
Vraagprijs: € 259.000,- k.k.

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1998
Perceeloppervlakte: 2447m2
Woonoppervlakte: 159m2
Inhoud: 500m3
Aantal kamers: 6, waarvan 3 slaapkamers

Een vrijstaand woonhuis (1998) met een zeer weids uitzicht over het veenkoloniale gebied, staand op ca. 2.447 m² grond, plaatselijk bekend Noorderdiep 121 te Tweede Exloërmond.

De woning ligt aan het eind van een doodlopende weg, tegenover uitgestrekte landerijen. De rust en met name de weidsheid van dit gebied, is uniek voor Nederland.
Tweede Exloërmond ligt in de gemeente Borger Odoorn, telt ongeveer 2.400 inwoners en heeft de volgende voorzieningen: een bibliotheek, een openbare en een protestants-christelijke basisschool, sportvelden, voetbalclub, een supermarkt, een postagentschap en enkele horecagelegenheden. Exloo ligt op minder dan 6 km. afstand en Stadskanaal op ruim 9 km. afstand.

De woning is volledig geïsoleerd, is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en deels draai-kiepramen. De woning heeft een schotelantenne aansluiting. In 2012 is de woning buitenom geschilderd en in 2013 van binnen.

Indeling: hal met entree, toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping.
Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken, groot ca. 39 m², voorzien van erker en schuifpui naar het terras. Vanuit de voorzijde van de woonkamer heeft men een zeer weids uitzicht. Er is een mogelijkheid om een open haard of houtkachel te plaatsen, aangezien er een schoorsteen aanwezig is.
Via de woonkamer verkrijgt men toegang tot een woonkeuken, met een crèmekleurige inbouwkeuken van 2012, voorzien van Falcon fornuis met 5-pits kookplaat en oven met grill, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en granieten aanrechtblad. Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken met de CV-installatie en wasmachineaansluiting en een berging met gang. De voormalige garage is omgebouwd tot kantoorruimte. Boven dit gedeelte bevindt zich een zolderberging, te bereiken via een vlizotrap.

Op de verdieping bevindt zich een overloop, met inloopkast, drie slaapkamers waarvan twee met toegang tot het balkon, een nette badkamer voorzien van toilet, douchecabine, ligbad en wastafelmeubel. Boven dit gedeelte bevindt zich eveneens zolderruimte.

Achter de woning bevindt zich een ruime tuin, voorzien van gazon, borders en terras. Zowel aan de noord oost zijde als zuid oost zijde bevindt zich een bosperceeltje, waardoor er in de tuin volop privacy is.

Naam bestemmingsplan: Beheersverordening 2e Exloërmond
Bestemming: Agrarisch gebied, niet grond gebonden.

De gemeente heeft aangegeven, dat er mogelijkheden zijn om de vigerende bestemming te wijzigen naar een plattelandswoning en dat deze wijziging naar plattelandswoning kan worden meegenomen in een actualisering van het bestemmingsplan. Deze actualisering is in voorbereiding.

Ruilverkavelingslasten : N.v.t.

Oplevering : in overleg

Omschrijving

Een vrijstaand woonhuis (1998) met een zeer weids uitzicht over het veenkoloniale gebied, staand op ca. 2.447 m² grond, plaatselijk bekend Noorderdiep 121 te Tweede Exloërmond. De woning ligt aan het eind van een doodlopende... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar: 1998
Perceeloppervlakte: 2447m2
Woonoppervlakte: 159m2
Inhoud: 500m3
Aantal kamers: 6, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com