Holtien 0ong, Dwingeloo

Holtien 0ong Dwingeloo

Prijs op aanvraag
Bekijk 10 foto's
Bekijk 10 foto's
Holtien 0ong
7991 PN Dwingeloo
Prijs op aanvraag

Tuinbouwbedrijven
Oppervlakte: 01.81.10 ha.
Een biologische blauwe bessenkwekerij Fruit of Life, nabij Holtien 1 te Dwingeloo. Zie ook de website www.fruitoflife.nl.

Op een prachtige natuurlijke locatie gelegen biologische blauwe bessenkwekerij met SKAL licentie. 1 hectare is ingeplant met 4 soorten jonge blauwe bessenstruiken met ruimte om uit te groeien naar 1.80 hectare biologische blauwe bessen.

Algemeen:
Het bedrijf ligt in het beekdal tussen het Dwingelderveld en het Drents Friese Wold en bestaat uit een perceel grond van 1.81.10 hectare, deels omzoomd door boomwallen en aan 2 zijden omgeven door een watervoerende waterschapssloot. Het gebied kenmerkt zich door een natuurlijke omgeving met veel recreatieve voorzieningen. Hierdoor is veel huisverkoop mogelijk tijdens het seizoen.

De volgende rassen staan op het perceel:
Duke
Draper
Liberty
Aurora
Rassen van vroeg naar laat zodat de productie, arbeid en verkoop gespreid plaats vindt over het seizoen.

Naast de afzet aan huis wordt een groot deel van de biologische bessen verkocht aan de biologische groothandel UDEA, die de bessen 2 keer per week ophaalt. Daarnaast wordt rechtstreekse geleverd aan plaatselijke supermarkten. Op dit moment ligt de productie op ongeveer 5.000 kg. per jaar met een groei potentie door productie verhoging en uitbreiding van het areaal.

De 2.200 blauwe bessenstruiken zijn voorzien van verhoogde teeltbedden met houtsnippers, looppaden en een druppel installatie met ondergrondse leidingen en een pomp vanuit het oppervlakte water.

Elektriciteit komt nu nog uit de woning van verkoper en zal aangepast moeten worden. Verder is er een tunnelkas aanwezig om de teelt verder te vervroegen en kunnen de struiken worden afgedekt met een vogeldoek.

Er zijn geen gebouwen aanwezig.

Vraagprijs: op aanvraag

Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met: Jan Tjeerdsma, 06-54353828

Omschrijving

Een biologische blauwe bessenkwekerij Fruit of Life, nabij Holtien 1 te Dwingeloo. Zie ook de website www.fruitoflife.nl. Op een prachtige natuurlijke locatie gelegen biologische blauwe bessenkwekerij met SKAL licentie. 1 hectare is ingeplant met 4 soorten... Volledige omschrijving »

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com