Eemslandweg 148, Zwartemeer

Eemslandweg 148 Zwartemeer

Prijs op aanvraag
Bekijk 62 foto's
Bekijk 62 foto's
Eemslandweg 148
7894 AH Zwartemeer
Prijs op aanvraag

Manegepensionstalling
Oppervlakte: 03.00.00 ha.
Een zeer fraai nieuw gebouwd paardenbedrijf, in gebruik als pensionstal. Het geheel is met zeer veel kwaliteit gebouwd in 2008, ligt aan de rand van het dorp Zwartemeer en bestaat uit een zeer royaal rietgedekt landhuis, een grote rietgedekte garage, een overdekte rijhal met diverse voorzieningen o.a. appartement, een verlichte buitenbak en ca. 3 ha. perceelsoppervlakte. Het geheel is zeer goed te bereiken vanaf de A-37.

De woning heeft een inhoud van ca. 600 m³ en is opgetrokken uit spouwmetselwerk, een rieten dak en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De begane grond wordt via een gasgestookte CV-ketel en vloerverwarming verwarmd. De verdieping is v.v. radiatoren. De woning is aangesloten op het gas, elektriciteitsnet en riool en heeft een schotelantenne.
De begane grond is ingericht met een grote hal/vide met toilet en trapopgang, kamer en suite welke is v.v. een schouw met gashaard, plavuizen vloer en tuindeuren, een keuken v.v. diverse apparatuur met plavuizen vloer en tuindeuren en een bijkeuken.
De verdieping bevat een overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 is v.v. een kastenwand en een zeer luxe badkamer met o.a. ligbad, douche, toilet en wastafels.
Boven de verdieping bevindt zich een ruime, beloopbare zolder.

De ruime garage is opgetrokken uit geïsoleerde spouwmuren, stalen spanten en met riet gedekt en v.v. een elektrische overheaddeur, toiletaansluiting, gasaansluiting, tv-aansluiting en een zeer ruime beloopbare zolder. De vloer is verhard met klinkers.
Naast de garage is in 2010 een zeer fraai tuinhuis gebouwd die is ingericht als overdekt terras. Dit tuinhuis is in authentieke stijl, passend bij het landhuis gebouwd. Het tuinhuisje is onder andere v.v. een tv-aansluiting en elektriciteit.

Achter de garage ligt de overdekte rijhal met een omvang van 34 x 45 m., opgetrokken uit spouwmuren, stalen spanten en een geïsoleerd dak dat ruimschoots is v.v. lichtplaten. De topgevels zijn bekleed met geïsoleerde damwandprofielplaten. De manege is aangesloten op het gas, water, elektriciteitsnet en riool en is voorzien van tv-aansluiting.
De rijhal bevat een rijbak van 20 x 40 m., v.v. een met kunststofvezels verstevigde zandbodem die kan worden beregend via een beregeningsysteem. Tevens bevinden zich hier een ruim kantoor, een royale entree, een smaakvol ingerichte foyer, een zeer ruime berging/werkplaats waarin zich ook de waterpomp bevindt, en een opslagruimte met 6 paardenboxen, een royale wasplaats en ruime optoomruimte.
Aan de westzijde van de rijbak zijn 15 luxe "Corton" boxen geplaatst met een afmeting van 3 x 3,5 m., v.v. een betonnen vloer met giergoot, een degelijke buitendeur met stalluiken en uitschuifbare zijwanden, waardoor motorisch uitmesten zeer eenvoudig uit te voeren is. De boxwanden zijn van kunststof en spijlen. De binnenschuifdeuren van de boxen kunnen worden geopend.
Tegenover iedere box is een zadelkamer gemaakt, waardoor de tuigage en poetsspullen van ieder paard op een zeer praktische manier dicht bij het paard is opgeborgen.
Aan de manege is in 2015 een fraai appartement gebouwd van ca. 85 m².

Een verlichte buitenrijbak van 20 x 50 m., v.v. een zandbodem, een met Azobe hardhout afgezette hoefslag die is v.v. 3 dwarsliggers en een viertal kantelbare verlichtingsmasten.
Een ruime openfront werktuigenberging/opslagschuur van 7 x 18 m. voorzien van water en krachtstroomaansluiting.

Het gehele complex wordt gecomplementeerd met ruime erfverharding, voldoende parkeergelegenheid en een totale perceelsoppervlakte van ca. 3 ha., dat gedeeltelijk is v.v. een houten afrastering en waarbij ieder perceel middels een waterleidingnet voorzien wordt van vers drinkwater.

Kortom dé mogelijkheid om, voor zowel de professional als een paardenliefhebber met meerdere paarden, in het bezit te komen van een volledig nieuw paardenbedrijf!

Naam bestemmingsplan: Buitengebied gemeente Emmen
Bestemming: Agrarisch gebied zonder bouwperceel

Ruilverkavelingslasten: niet van toepassing.

Voor een uitgebreide informatiebrochure verwijzen wij u naar onze website www.schelhaas.com.

Omschrijving

Een zeer fraai nieuw gebouwd paardenbedrijf, in gebruik als pensionstal. Het geheel is met zeer veel kwaliteit gebouwd in 2008, ligt aan de rand van het dorp Zwartemeer en bestaat uit een zeer royaal rietgedekt... Volledige omschrijving »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com