Dorpsstraat 48, Dalerpeel

Dorpsstraat 48 Dalerpeel

Koopsom:€ 335.000,- k.k.
Bekijk 44 foto's
Bekijk 44 foto's
Dorpsstraat 48
Dalerpeel
Koopsom:€ 335.000,- k.k.

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 1212m2
Woonoppervlakte: 170m2
Inhoud: 550m3
Aantal kamers: 4, waarvan 2 slaapkamers

Een vrijstaand woonhuis (praktisch geheel nieuw gebouwd in 2010-2011) met een nieuw gebouwde vrijstaande schuur van ca. 120 m², staand op 1.212 m² grond, plaatselijk bekend Dorpsstraat 48 te Dalerpeel.

De woning is gelegen binnen de bebouwde kom, aan de rand van het dorp Dalerpeel (gemeente Coevorden), met vrij uitzicht vanaf de voorkant van de woning. In de omgeving bevinden zich enkele natuurreservaten en veel landbouwgrond.
Het betreft een extra brede kavel. Dalerpeel is gelegen op ca. 7 km. van de stadskern van Coevorden, met treinstation en alle denkbare dagelijkse voorzieningen. Op ca. 3,5 km. afstand bevindt zich de supermarkt van het dorp Nieuwlande.
Via de autoweg N-34 en autosnelweg A-37 is de ontsluiting goed te noemen.

De woning is oorspronkelijk gebouwd ca. 100 jaar terug, maar is in 2010/2011 praktisch geheel vernieuwd en is groot ca. 550 m³. Wel zijn onder andere de bedstededeuren in de woonkeuken in stand gebleven, de gebinten in de woonkamer en de voor- en zijmuur van de woning.
De woning is geheel geïsoleerd, is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. De verwarming geschiedt door middel van CV (2011), op de begane grond door middel van vloerverwarming, op de verdieping door middel van radiatoren. De begane grondvloeren zijn van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.

Indeling:
Voordeur met zijentree, vanwaar men direct in de ruime living komt. Hetgeen direct opvalt is de grote, zeer fraaie, halfronde raampartij met terrasdeuren aan de achterkant, de gecoate betonvloer (zeer makkelijk in onderhoud) en de open haard.
In de woonkamer bevindt zich een trap naar de verdieping.
Via de woonkamer is de badkamer te bereiken, voorzien van ligbad, douchehoek, wastafel en hangend toilet. De vloer is voorzien van natuursteen.
Via kamer en suite deuren is de woonkamer verbonden met de woonkeuken. Dit gedeelte is gelegen aan de voorkant van de woning, gelegen op het westen, met een vrij uitzicht. De keuken is voorzien van een bij de woning passende, stoere keuken, voorzien van betonnen aanrechtblad, gasfornuis en afzuigkap. Tevens is aanwezig een rookgasafvoerkanaal.
Aan de andere kant van de keuken bevinden zich de bedsteedeuren van de oude woning, waarachter zich kastruimte bevindt, de CV-ketel met meterkast en een wasmachineaansluiting.

Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime overloop met kastruimte, een slaapkamer aan de voorkant van de woning en een slaapkamer aan de achterzijde.

Er is een nieuw gebouwde vrijstaande schuur aanwezig van ca. 15 x 8 meter. De schuur is gebouwd van hout op een stenen fundering en is gedekt met pannen. Deze schuur is ook geschikt te maken voor bijvoorbeeld kantoorruimte, of een bedrijf(je) aan huis.

Tevens is aanwezig een opbergschuurtje. Er is een klinkerverharding aangebracht, verder zijn er oude pruimenbomen aanwezig.

Algemeen:
Indien men een geheel vernieuwd, comfortabel woonhuis zoekt, is dit een zeer geschikt object. Eventueel is er een mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te creëren. De woning is rolstoelvriendelijk.

Bestemming: Woondoeleinden.
Oplevering: in overleg

Omschrijving

Een vrijstaand woonhuis (praktisch geheel nieuw gebouwd in 2010-2011) met een nieuw gebouwde vrijstaande schuur van ca. 120 m², staand op 1.212 m² grond, plaatselijk bekend Dorpsstraat 48 te Dalerpeel. De woning is gelegen binnen... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 1212m2
Woonoppervlakte: 170m2
Inhoud: 550m3
Aantal kamers: 4, waarvan 2 slaapkamers
Alle kenmerken »


Locatie

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com