Eenendertigste Wijk-Zuid 23a, Hollandscheveld

Bekijk 32 foto's
Bekijk 32 foto's
Eenendertigste Wijk-Zuid 23a
Hollandscheveld
Verkocht

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 12500m2
Woonoppervlakte: 200m2
Inhoud: 680m3
Aantal kamers: 8, waarvan 3 slaapkamers

Een midden in de (eigen) landerijen gelegen woonboerderij/paardenobject, bestaande uit een zeer eenvoudige woning met verschillende bijgebouwen en een goede paardenbak, staand op een kavel van ca. 1.25 ha. Het object is eventueel te koop op een totale kavel van 5.27.36 hectare. De gebouwen zijn dermate oud dat het object gezien moet worden als een mooi vrij gelegen kavel voor nieuwbouw, al dan niet met bijvoorbeeld een paardenhouderij.
Het object ligt aan de rand van het dorp Hollandscheveld en op korte afstand van de stad Hoogeveen.

Hollandscheveld is het grootste buitendorp in de gemeente Hoogeveen. Het dorp telt ongeveer 5.000 inwoners en beschikt over een breed winkelbestand waar men voor de dagelijkse voorzieningen terecht kan, 2 basisscholen en diverse sportverenigingen. Op het recreatiegebied Schoonhoven, gelegen tussen Hollandscheveld en Elim, met de dagcamping, spartel- en zwemvijver en stranden, visvijver, wandelroutes en stilteplekken, kan men heerlijk recreƫren. Hoogeveen, met alle denkbare voorzieningen, ligt op ca. 5 km. afstand, de op- en afritten naar de A37 liggen op ca. 2 km. afstand.

Het geheel is mooi vrij gelegen met een eigen oprijlaan en ruim uitzicht over de eigen landerijen en een mooi erf met bomen en houtsingel. Vanaf de Eenendertigste Wijk-Zuid is het eerste gedeelte een recht van overweg.

De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in de jaren dertig en verbouwd in 1958. Het geheel is in dermate slechte staat van onderhoud dat de boerderij vervangen moet worden door nieuwbouw.

Naast de woning staan op het erf een garage/werkplaats, een kapschuur, een kleine voormalige jongveestal, een oude paardenstal en een (niet afgebouwde) nieuwe schuur met mogelijkheden voor paardenboxen.

De rijbak van 20 x 60 m. is goed, beschikt over een zandbodem en is fraai omheind, er is ruimte voor aanplant om de paardenbak. Er zijn (stroom)voorzieningen voor het plaatsen van verlichting. Er is een vaste beregeningsinstallatie om de paardenbak aangelegd.

Bij de kavel is aangrenzend eventueel nog ca. 4 ha extra grasland te koop van dezelfde eigenaar. Deze grond heeft ook een ontsluiting naar de Wilfred Stillweg.

Aanvaarding: in overleg.

Omschrijving

Een midden in de (eigen) landerijen gelegen woonboerderij/paardenobject, bestaande uit een zeer eenvoudige woning met verschillende bijgebouwen en een goede paardenbak, staand op een kavel van ca. 1.25 ha. Het object is eventueel te koop... Volledige omschrijving »

Kenmerken

Type object: woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte: 12500m2
Woonoppervlakte: 200m2
Inhoud: 680m3
Aantal kamers: 8, waarvan 3 slaapkamers
Alle kenmerken »

Nieuwsbrief


Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en ons aanbod?


Contact


Schelhaas Makelaardij
Griendtsveenweg 27
7901 EB Hoogeveen

0528 - 264007
info@schelhaas.com