Wonen en werken in het buitengebied

Brunsting 7
Beilen

Verkocht

Type object: bungalow, vrijstaande woning

Bouwjaar: 1979
Perceeloppervlakte: 820m2
Woonoppervlakte: 118m2
Inhoud: 392m3
Aantal kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers

Brochure downloaden »

Delen op Facebook

Een vrijstaande woning met garage, gelegen in het buurtschap Brunsting, op korte afstand van Beilen, met vrij uitzicht, staand op ca. 820 m², plaatselijk bekend Brunsting 7 te Beilen. Evt. is de woning te koop met meer aansluitende grond.

De woning is gelegen in het buurtschap Brunsting, in het landelijk gebied, gelegen op ruim 1 km. afstand van het dorp Beilen, dat een regiofunctie vervult voor de omgeving en voorzien is van treinstation. Qua bereikbaarheid is de woning goed gelegen: op korte afstand bevindt zich een op- en afrit van de A-28, maar ook van de Frieslandroute. Op ca. 1,5 km. afstand liggen de Brunstinger Plassen. Meerdere grotere natuurgebieden bevinden zich in de omgeving.

De woning is gebouwd in 1979 en is groot ca. 392 m3. Er zijn trespa windveren aangebracht. De kozijnen zijn deels van hardhout en deels van kunststof op de verdieping. Er is dakisolatie aangebracht en praktisch geheel dubbele beglazing. De verwarming alsmede de warmwatervoorziening wordt middels CV geregeld. De woning heeft een schotelantenne aansluiting.

Indeling: hal met zijentree, meterkast, toiletruimte en trap naar de verdieping, een woonkamer, groot ca 27 m², gelegen aan de voorzijde van de woning, met een fraai, vrij uitzicht, aansluitend bevindt zich een open keuken, voorzien van keukenblok, met een afzuigkap en kookplaat.
Aan de achterzijde van de woning is een bijkeuken en een ouderslaapkamer gesitueerd.
Op de verdieping is een badkamer aanwezig, voorzien van ligbad, doucheruimte in bad en een wastafel en toilet, alsmede 2 slaapkamers, voorzien van vaste kasten.

Een vrijstaande stenen garage, uitgevoerd in spouwmuren, gedekt met pannen, groot ca. 6 x 5,5 meter.

Algemeen:
Voor mensen die graag in een dorp willen wonen, maar wel nabij alle voorzieningen, biedt deze woning volop mogelijkheden.

Naam bestemmingsplan: Buitengebied Midden Drenthe
Vigerende bestemming: agrarisch. De gemeente heeft in een principe uitspraak aangegeven, mee te willen werken aan een wijziging van het bestemmingsplan naar wonen.

Oplevering: in overleg